Arbejdsbord dækker op til familie og erhverv

Køb et arbejdsbord hvor du kan være kreativ (foto travarer.dk)

Køb et arbejdsbord hvor du kan være kreativ (foto travarer.dk)

Det er vigtigt at have nogle gode zoner i hjemmet. Det lyder plat, men det handler om at have steder, hvor man nyder at være, og hvor man kan koncentrere sig om det, man skal foretage sig. Derfor skal hjemmet spille godt sammen. Der skal være sammenhæng, det skal være flot, og det skal være praktisk. Et element, der binder hjemmet sammen, er et arbejdsbord.

Et arbejdsbord giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis jobbet til tider giver dig mulighed for det. Og det giver dig rig mulighed for at være freelance med hjemmekontor. Et arbejdsbord har nemlig plads til kontorets elementer. Og nu til dags kræver det jo næsten ikke mere end en bærbar computer.

Arbejdsborde er praktiske og fås i små og store. Her er der også rig mulighed for, at du kan sætte dig med dine børn og lave juleklip – eller snart: gækkebreve.

Arbejdsbordet kan rykkes rundt og pludselig er der en helt ny hjemmelig zone: et spisebord med plads til hele familien.

Forskellige former og farver

Arbejdsborde fås i et utal af størrelser. De kan have forskellige længder, de kan have forskellige bredder. Nogle er simple plader i en længde, der passer til dit rum. Andre er mere avancerede og har særligt indstillede dele, der former sig om dig og dit arbejdsliv.

Der findes blandt andet arbejdsborde med en hæve-sænke-funktion. Det vil sige, at du kan arbejde stående og siddende, som det passer dig. Det rådes man til af fysioterapeuter og lignende, der ved, hvordan man undgår kontorskader af for meget siddende arbejde – stå noget mere op, bevæg dig rundt. Det får du rig mulighed for med et arbejdsbord.

Alt efter hvordan dit arbejdsrum, din stue eller din entre ser ud, skal arbejdsbordet passe til stemningen netop her. Derfor fås det også i flere farver, så du kan få det hele til at spille sammen. Udseende, familie og jobbet.

Se et udvalg af arbejdsborde hos Traevarer

Se på en flot vinreol fra traevarer her:

En flot vinreol og pænt kunst skaber hygge i hjemmet

2 comments on “Arbejdsbord dækker op til familie og erhverv

  1. […] Arbejdsbord dækker op til familie og erhverv […]

  2. […] Arbejdsbord dækker op til familie og erhverv […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *