Drømmer I om nyt hus? Gør jeres drømme klart før I går ud

Hvilke krav stiller i til et hus? (foto ltm.dk)

Hvilke krav stiller i til et hus? (foto ltm.dk)

Det er dødsens svært at finde lige akkurat dén bolig, man kan se sig selv i de næste mange år frem. Der er så mange beslutninger, man skal tænke ind i sit valg af bolig, at de fleste kan ende op handlingslammede i processen. Det er med andre ord ikke for sjov, at der findes ejendomsmæglere, der er uddannet til at navigere dig rundt på boligmarkedet. For det er svært. Selv med en ejendomsmægler, der – trods uddannelse – ikke kan læse jeres tanker.

Derfor går I både jer selv og jeres mægler en stor tjeneste ved på forhånd at have talt om, hvilket hus, I gerne vil havne i. Og ikke bare talt – I skal have sat jer ned, gennemgået jeres respektive drømme for den fremtid, I skal gå i møde sammen og være i stand til at sætte ord på de drømme. Vær’ konkrete, sig højt, hvad I tænker og hjælp jeres mægler på vej.

Drømme for det nye hus

Det er jo heldigvis med drømme som med følelser. Man kan ikke sætte spørgsmålstegn ved hinandens. I stedet er man nødt til at lytte, give plads, og gøre sig umage med at få sin partners drømme integreret i et fælles hjem. Derfor; Vær ærlige om jeres ønsker.

I kan fx gribe det an ved at sætte jer overfor hinanden med et papir hver, hvorpå I tegner og illustrerer, hvordan I hver især ser jeres fælles hjem. Sæt gerne ord på, igen for at konkretisere det hele. Der er ingenting, der er dumme at skrive eller tegne – jo mere specifikt, jo bedre. Sammenlign efterfølgende jeres tegninger, drømmene, og se, om I deler nogle af de samme drømme. Det kunne fx være en drøm om to badeværelser. De drømme, I har tilfælles, skal I helt sikkert have videreformidlet til jeres mægler, for de er vigtige for jeres boligvalg.

Nyt hus? se mere her hos ltm

2 comments on “Drømmer I om nyt hus? Gør jeres drømme klart før I går ud

  1. […] Klik her for at læse mere hvis i drømmer om nyt hus […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *