En flot vinreol og pænt kunst skaber hygge i hjemmet

En vinreol giver en hyggelig stemning, specielt hvis den er godt fyldt (traevarer.dk)

En vinreol giver en hyggelig stemning, specielt hvis den er godt fyldt (traevarer.dk)

Vil du gerne skabe lidt mere stemning, personlighed og hygge i dit hjem. Så får du her en række tips og tricks til, hvordan du helt enkelt integrerer hyggen i hjemmet.

Sådan får du et hyggeligt hjem: Vinreol, kunst, puder og stearinlys

En af de ting der med det samme kan skabe hygge i ethvert rum er nogle fine stearinlys. Vælg ikke bare hvide fyrfadslys, der giver et lidt kedeligt skær. Nej vælg i stedet for nogle lange lys i en fin farve – mørkelilla, mørkegrøn eller mørkeblå. Sæt dem i et par høje lysestager, og lad dem kaste et varmt skær over stuen, badeværelset, soveværelset eller køkkenet. Det pynter også bare at have dem stående.

Flotte puder i fine varme farver kan også skabe masser af varme og hygge. Der skal helst være masser af dem i sofaen eller i sengen. Vælg dem i nogle varme farver, der passer godt til resten af rummet og sengen eller sofaen. Et fint uldtæppe, der kan slænges over armlænet på sofaen, er også en fin måde at skabe lidt varme på. Og så er det desuden også helt genialt bogstaveligt talt at få varmen med en kold vinterdag, når man smider sig på sofaen.

Fin kunst på væggene kan også skabe masser af liv i rummet. Det behøver bestemt ikke være dyrt eller af en eller anden kendt kunstner. Nej vælg noget kunst, som betyder noget for dig. Er du til musik, jamen så indram flotte musik- eller filmplakater, der kan være lige så dekorative som malerier.

Sidst men ikke mindst kan flotte rødvinsflasker også skabe varme og hygge i en stue. Placer dem i en flot vinreol i træ, som i sig selv også er et fint og dekorativt møbel.

Find en vinreol hos traevarer.dk

2 comments on “En flot vinreol og pænt kunst skaber hygge i hjemmet

  1. […] En flot vinreol og pænt kunst skaber hygge i hjemmet […]

  2. […] En flot vinreol og pænt kunst skaber hygge i hjemmet […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *