Engangsservice er et praktisk valg til skovturen

Skovtur eller fest? Brug engangsservice (foto kontorting.dk)

Skovtur eller fest? Brug engangsservice (foto kontorting.dk)

Skal du og hele familien på skovtur? Så er det den store indkøbsliste, du skal have gang i. Der skal købes ind til mad. Her er sandwicher gode, fordi de er praktiske at spise i naturen. Du skal også tænke på drikkevarer. Måske saftevand? Det er altid populært. Men du skal også huske at købe engangsservice. Engangsservice er særdeles praktisk, fordi det ikke vejer særlig meget, når man har det i picnic-kurven, og så kan det jo bare smides ud, når man har brugt det. På den måde behøver du ikke at slæbe tungt bestik med på turen, og derefter slæbe på beskidt bestik hjem fra turen. Det er der simpelthen ingen grund til at gøre.

Fordelene er mange ved engangsservice

Men engangsservice er jo ikke kun bestikket. Det er også tallerkenerne. Det ville være umuligt at slæbe en masse porcelænstallerkener med på skovturen. De vejer som ind i helvede. Det er ikke godt for ryggen. Men paptallerkener, de vejer stort set ikke noget. Og igen kan de bare smides ud, når man er færdig med at spise. Det er praktisk, og det er lige til at have med at gøre.

Køb rigeligt med engangsservice til skovturen

Det er en god idé at have så meget engangsservice med på turen som muligt, for der er altid brug for en gaffel, kniv eller tallerken mere. Især fordi engangsservice godt kan knække ret let. Men det gør jo ikke noget, når det er så billigt, men alligevel så let at bære med på turen. En gaffel fra eller til gør ikke noget i det store regnskab. Engangsservice er altså det helt logiske valg for dig, der står overfor en familietur i skoven.

Klik her for at finde engangsservice til skovturen

2 comments on “Engangsservice er et praktisk valg til skovturen

  1. […] Engangsservice er et praktisk valg til skovturen […]

  2. […] Engangsservice er et praktisk valg til skovturen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *