Er børnene flyttet hjemmefra? Flyt i et mindre bungalow hus

Bungalow er en god praktisk bolig (foto benee-huse.dk)

Bungalow er en god praktisk bolig (foto benee-huse.dk)

Hele familien har boet på landet altid. Et nedlagt charmerende langbrug med masser af plads, grønne marker omkring og ikke langt til skoven. I har haft masser af plads, men der har altid været massere af liv. 3 børn og alle deres venner og veninder, der er løbet ind og ud af hjemmet. Men nu er børnene blevet store og er flyttet hjemmefra. Nogle er måske flyttet langt væk til København eller Aarhus, mens andre måske bare bor i den nærmeste by, så det er let at besøge dem.

I hvert fald er gården efterhånden blevet for stor til jer, og nu er det tid til at prøve noget andet. Måske savner I også at komme lidt ind til byen, hvor der ikke er så langt til en tur i biografen, en middag på en cafe eller lige at smutte til købmanden, uden man skal ud og køre langt. Man bliver jo ældre, og så kan det være rart nok at komme lidt tættere på alting.

Men hvad skal I flytte ind i, når I sådan skal flytte ind til byen og forlade landet og gården? Her får I lidt inspiration til, hvilken type bolig, der helt sikkert vil passe jer.

Flyt i en mindre bungalow inde i byen

En god ide er at kigge på nogle af de mindre huse inde i byen. Nogle af husene fra 30’erne er bygget som bungalows, som er et lille hus med et pyramideformet tag. Her kan I sagtens have jeres ting og sager, men der er noget mindre plads, så det passer perfekt til, når man bare er 2. Indretningen kan I helt selv bestemme, og der er masser af muligheder i sådan et hus.

Find bungalows her

Læs mere om at få et nyt hus her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *