Et sengetæppe pynter i soveværelset

Sengetæpper giver dig en pænere seng (foto cahetu.com)

Sengetæpper giver dig en pænere seng (foto cahetu.com)

Der er mange ting, som skal bringes i stand, for at en bolig kan fungere ordentligt. Det indebærer forskellige rutiner, som får hverdagen til at hænge sammen, men det indebærer også indkøb af nogle praktiske elementer, der kan gå ind og udfylde nogle forskellige roller i hjemmet. For eksempel skal der ofte et sengetæppe til, hvis soveværelset virkelig skal være et rart sted at være.

Selvom det måske ikke lige er altid, at man får det gjort, så ved de fleste alligevel godt, at det er en god idé at rede sengen, inden man tager afsted på job eller skole. En redt seng tager sig pænere ud, og er dermed rarere at komme hjem til. Desuden kan man beskytte lagen og dyne mod støv i løbet af dagen, hvis man vel og mærke har dækket det til med et sengetæppe. Og det er netop hér, at det kommer ind i billedet. Sengetæppet er nemlig det sidste touch på sengen, prikket over i’et. Man skal dog ikke undervurdere de praktiske fordele ved sengetæpper.

Hvad for et sengetæppe skal man vælge?

Man kan få senge i mange forskellige størrelser. Det afhænger af, hvad man selv foretrækker, og hvor mange man skal sove i sengen. En dobbeltseng har helt naturligt brug for et større sengetæppe end en enkeltmandsseng. Dette skal man sørge for at tage højde for fra start af, når man skal ud og kigge på sengetæpper. Se sengetæpper af begge slags her

Det er også vigtigt, at man finder et sengetæppe, som passer ind i den øvrige boligindretning. Man kan få sengetæpper i mange farver og mønstre, så der er god mulighed for at understøtte harmonien i boligen gennem sit valg. Du vil nok finde ud af, at det ikke er helt ligemeget, hvad for et sengetæppe du vælger!

Læs også mere om ting til soveværelse her:

Føl dig vægtløs, når du lægger dig  i Tempur senge

 

2 comments on “Et sengetæppe pynter i soveværelset

  1. […] Et sengetæppe pynter i soveværelset […]

  2. […] Et sengetæppe pynter i soveværelset […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *