Føl dig vægtløs, når du lægger dig i Tempur senge

Lad moderne teknologi bedre din søvn, takket være din nye Tempur seng (foto sengespecialisten.dk)

Lad moderne teknologi bedre din søvn, takket være din nye Tempur seng (foto sengespecialisten.dk)

Søvnen er så vigtig, det kan ikke siges nok. Med Tempur kan du optimere din komfort, når du skal sove, og det vil give dig en langt bedre natteoplevelse. Slut med at rulle rundt i jagten på den gode liggestilling, og slut med at ligge søvnløs og ømme sig.

Når du først lægger dig på en Tempur madras vil den føles ret fast, men langsomt blødgøres den af kropsvægt og temperatur, så din krop nærmest glider ned i en støbeform. Tempur materialet former sig fuldstændig efter din krop, og det er det, der giver dig en følelse af vægtløshed, når du ligger på Tempur.

De fleste daglige skavanker som hovedpine, øm nakke, skulder- eller rygsmerter kan sagtens skyldes, at man ligger forkert om natten. Tænk på, hvor stor skade du kan gøre på for eksempel en arm ved at ligge forkert på den. Når du vågner vil den være øm, og der kan gå noget tid, før den fungere optimalt igen. På samme måde kan en madras, der enten er for hård eller for blød give en dårlig trykbelastning på din krop, og det giver smerter. Tempur forebygger disse smerter med sit minimum af modtryk.

Tempur er en teknologisk revolution i dit soveværelse

Det lyder måske alt sammen for godt til at være sandt, men det er det altså ikke. Mennesker, der endnu ikke har oplevet en nat i selskab med Tempur, bliver positivt overraskede første gang, det sker. Det er nemlig svært at forestille sig, hvad dette vidundermateriale fra Tempur kan gøre.

Det trykaflastende materiale kaldes af nogen et teknologisk gennembrud inden for komfort, og det har medført en holdningsændring i forhold til den hårde madras. Rigtig mange kan godt lide at ligge på en fast madras, men det er ikke nødvendigvis det samme som en hård en. Den hårde madras giver nemlig det modtryk, der kan give smerter. Tempur derimod er fast, men uden modtryk.

Se et stort udvalg Tempur senge her

3 comments on “Føl dig vægtløs, når du lægger dig i Tempur senge

  1. […] Føl dig vægtløs, når du lægger dig  i Tempur senge […]

  2. […] Føl dig vægtløs, når du lægger dig i Tempur senge […]

  3. […] Føl dig vægtløs, når du lægger dig i Tempur senge […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *