Funkis til den moderne families livsstil

Moderne, men ikke en midlertidig ting (foto benee-huse.dk)

Moderne, men ikke en midlertidig ting (foto benee-huse.dk)

Funkis er en byggestil, der både er populær og funktionel. Disse to ting hænger nok sammen nu om dage. For det er sådan, at mange moderne familier søger efter ejendomme, der er i stand til at kunne efterleve de mange teknologiske og rumlige behov som man nu engang har. Den moderne familie ønsker at leve i lyse og funktionelle lokaler, der giver plads til, at man kan leve livet og tænke de tanker, som man nu engang tænker. Er det et nyt hus man er på udkig efter, kan det være en fornuftig ide at se på noget funkis? Det kan være, at netop Funkis, der i sin moderne og funktionelle udstrækning er det, der kommer til at tjene ens behov bedst. I hvert fald er funkis med tiden blevet meget populært, fordi at det netop har tjent den moderne familie så godt. Især her i Skandinavien har den tiltalt folk meget.

Lyst og rart

Den skandinaviske stil er måske funkis stilen? Der er i hvert fald noget iboende skandinavisk og protestantisk over den simple udsmykning, som funkis tilbyder. Det er sådan, at funkis er simpelt h og holdbart. I funkis er det meningen, at mennesker skal kunne leve og gebærde sig, som de ønsker på en naturlige måde. Ingen forhindringer men kun muligheder.

Nymoderne klassiker

Den skandinaviske lyse stil er kendetegnende for funkis. For her får lyset lov til at slippe ind. Hvor der før i tiden godt kunne være mørkt inde i husene, er der i et funkis hus lyst og afslappet. Her er plads til tanker og natur. Her er plads til at være indadvendt men med blikket rettet ud mod nærmiljøet. Funkis forbinder hjem med verden, og selvet med socialiteten. Funkis er med god grund blevet en nymoderne klassiker indenfor arkitektur.

Find mere inspiration til funkis her

Læs mere om funkis via dette link:

Funkis typehus: Et praktisk og enkelt hus

One comment on “Funkis til den moderne families livsstil

  1. […] Funkis til den moderne families livsstil […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *