Funkis typehus: Et praktisk og enkelt hus

Et funkis typehus er bygget for at gøre livet lettere (foto benee-huse.dk)

Et funkis typehus er bygget for at gøre livet lettere (foto benee-huse.dk)

Drømmer du om at have et hjem, hvor alting er enkelt og praktisk? Hvor der er tænkt over alle detaljer i hus konstruktionen, og hvor intet altså er overladt til tilfældighederne. Et hus, hvor der er luft, store vinduer og plads til dig og din familie. Så er et funkis hus helt sikkert noget for dig. Med funkis huse er det nemlig det praktiske, funktionelle og enkle, der er i højsædet. Her er tænkt over alle detaljer, så du og familien kan få jeres hverdag til at fungere. Her får du lidt inspiration til, hvordan du kan indrette dit eget funkis hus, så du får mest muligt ud af det.

Funkis typehus: Sådan indretter du det bedst muligt

Når du skal indrette dit funkis hus, kan du overveje at holde indretningen i samme stil som huset. Enkelt og funktionelt – pænt og praktisk. Vælg klassiske møbler i enkle farver og placer dem i huset, så der er masser af luft og gulvplads. I et funkis hus er der ofte store og flotte vinduer, der tillader rigtigt meget lys at komme ind i huset. Lys giver energi, og det er en god ide at bruge lyset som medspiller i dit hjem. Lad der være plads foran vinduerne, så lyset kan trænge ind.

For at gøre et funkis hus lidt mindre moderne at se på – hvis man ikke er til det helt top moderne, ja så kan man vælge at blande lidt ældre møbler med i sin indretning. Find nogle gamle afsyrede møbler f.eks. en kommode, et skab eller vitrineskab. Sæt det sammen med de moderne møbler og skab på den måde et godt samspil mellem nyt og gammelt. Sørg også for at skabe generel hygge i hjemmet med festlige og farverige puder, stearinlys i flotte lysestager og læg gerne nogle tæpper på gulvene.

Find et funkis typehus hos Benee-huse.dk

Læs mere om huse her:

Arkitekttegnet hus – få jeres drømmehus vakt til live

Nyt hus? Tillykke med valget – hvad enten I køber eller bygger

2 comments on “Funkis typehus: Et praktisk og enkelt hus

  1. […] Funkis typehus: Et praktisk og enkelt hus […]

  2. […] Funkis typehus: Et praktisk og enkelt hus […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *