Klassisk dansk design

Normann Copenhagen er blandt det bedste skandinaviske design (foto cahetu.com)

Normann Copenhagen er blandt det bedste skandinaviske design (foto cahetu.com)

Find alt fra lysestager til sengetøj og møbler. Normann Copenhagen er et univers af smukke møbler og brugskunst. Med et enkelt og rent udtryk er Normann Copenhagen kendt for de fleste nutidig klassiker, der lader funktion og æstetik spille perfekt sammen.

De karakteristiske forme skaber balance mellem materiale og udtryk og giver hjemmet et moderne spil.

Der er noget til de stilbevidste og noget til hverdagens hyggestunder.

Værktøj og design forenet i et og samme produkt.

Find det mest praktiske ting du står og mangler i hjemmet. Fra den handy
Butterfly dåseåbner

Med et ergonomisk greb og findes I friske fede farve der gør den let at finde i skuffen. Til smukke skåle der giver hjemmet det ekstra lille løft. Og sengetøj der gør mere for soveværelset end et maleri ville gøre. Forkæl dig selv med en gave du ved du vil beholde for altid. Hos Normann Copenhagen løber du aldrig tør for smukke og elegante samt friske ideer til gaver. Man kan aldrig tage fejl af klassisk design, det er og vil altid være en dekorativ tilføjelse til hjemmet. En let genkendelig klassiker.

Giv hjemmet indhold. Brugsting til køkkenet kan være mere end praktiske. De kan være morsomme. Tilføj flere anstrøg af farver i livet. Lad alle de små hyggestunder i hjemmet som at lave te eller lave mad blive en festlighed af farver og forme der fryder øjnene.

Giv dit hjem et malerisk udtryk, med farver og af et elegant brug af materialer.

Glæd dig mere og det klassiske der altid går over i tid. Og lad dig inspirerer til mere i hjemmet end det samme brugskunst du ikke genkender længere. Gør hjemmet til et malerisk univers du ved du aldrig bliver træt af. Invitere på mere end bare en hvide vægge, invitere på farver og udtryk du kender bedst.

Se produkterne fra Normann Copenhagen hos Cahetu

Læs mere om Normann Copenhagen på deres hjemmeside her:

http://www.normann-copenhagen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *