Lyse dage med lækre kvalitetslamper

Få en flot lampe til at oplyse huset (foto ide.dk)

Få en flot lampe til at oplyse huset (foto ide.dk)

I det mørke nord omgiver vi os med lys. Både det levende lys i form af brændeovne, pejseild og stearinlys og i form af lamper. Loftlamper, lysspots, standerlamper og bordlamper. Der findes et utal af lamper, der praktisk og smart lyser din hverdag op.

Lamper behøver dog ikke kun være praktiske og funktionelle. Plastrer du hele dit hjem til med lysstofrør, så bliver der nok lidt kedeligt. Hos IDEmøbler kan du finde lamper for enhver smag. Lamper med smukke kurver og svaj, elegante lamper med rank ryg eller små lamper med fine detaljer. Du skal bare gøre op med dig selv, hvad du har brug for. Du kan blive inspireret på ide.dk, der er IDEmøblers hjemmesidde.

Når du har bestemt dig for hvilken type lampe, du gerne vil have, så bør du også tænke over, hvilket type lys, du har brug for. En lille sofalampe er for eksempel god med et dejligt rundt og blødt lys, der skaber hygge i stuen. Modsat er det godt med knald på pæreren ude på badeværelset, hvor man gerne vil kunne se sit sande jeg i spejlet. 

Den perfekte spisebordslampe

Nogle lamper er nemme at finde. Det er for eksempel skrivebordlamper ofte, fordi de i den grad skal være funktionelle. Leder du efter den perfekte spisebordslampe, så ved du til gengæld, at det er et noget større projekt.

Spisebordslampen er nemlig en af de lamper, der i den grad både skal være funktionel og flot. Mange kan godt lide at den hænger over bordet, men den må ikke hænge for langt nede eller for langt oppe. Der findes smarte indstilling venlige ledninger, som kan justeres i højde. Så er der farve og størrelse, og det kan straks være langt svære at blive enig om det. Du kan få god inspiration til lækre lampeløsninger på ide.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *