Med et ophæng til TV kan du skabe ægte biografstemning

Giv filmen den respekt den fortjener, højt oppe på væggen (foto vivotel.dk)

Giv filmen den respekt den fortjener, højt oppe på væggen (foto vivotel.dk)

Der er simpelthen ikke noget mere hyggeligt end at mødes og se en film med venner eller familie. Nu kan du blive den, som vennerne helst vil hjem og se fjernsyn hos, med et TV ophæng, der placerer dit TV lige der, hvor du vil have det. Med et TV løftet op på væggen bliver udsynet bedre for alle, for det siger jo næsten sig selv, at hvis alle kigger bare lidt op ad, når de skal se film, så er der ikke nogen, der skygger for billedet foran.

Så inviter drengene over til fodboldkamp, eller se en hyggeligt familiefilm med børnene. Det kan også være, at nogle venner kommer over og ser næste afsnit i jeres yndlingsserie, eller er det bare dig, der trænger til lidt alenetid foran flimmeren. Garderet med popcorn til filmen, en kop the til dokumentaren eller øl til kampen, kan du bare læne dig tilbage og slappe af.

Ophæng til dit TV i modeller der drejer og strækker sig

Der findes skam også ophæng, der kan mere end bare at lade TV’et hænge. Nogle kommer nemlig i en udformning, der ligner en lille arm. På den monterer du TV’et, der herefter kan drejes og rykkes, som det passer dig. Hvis I er flere, der skal have et godt udsyn, er det en fantastisk hjælp til at kunne installere TV’et så alle kan se.

En anden ting, der gør det meget anvendeligt at kunne dreje fjernsynet, er hvis jeres stue er meget opdelt. Forestil dig en stor stue, der er indrettet med spisebord og stole i den ene ende og med sofahygge og lænestole i den anden. Forestil dig nu fjernsynet, der hænger lige midt imellem de to dele. Med et ophæng der kan dreje, kan fjernsynet drejes i hver retning, alt efter hvad der passer jer. Så I både kan se TV fra spisebordet og fra sofagruppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *