Nyt hus? Tillykke med valget – hvad enten I køber eller bygger

Når i skal have nyt hus, er det så i den her stil? (foto benee-huse.dk)

Når i skal have nyt hus, er det så i den her stil? (foto benee-huse.dk)

Der er noget helt specielt over at købe hus. Nok fordi, at man binder sig til et hus på en helt anden måde, end man binder sig til en lejelejlighed. Huskøb er mere seriøst, det er voksent – og man gør det kun, fordi man mener det alvorligt. Derudover er det specielt, fordi huskøb også typisk betyder, at man ikke har planer om nogensinde at skulle tilbage i en lejlighed. En lejlighed hvor naboernes skænderier, sexliv, dørklokke og husdyr tit er til stor gene. Huskøb er god dag til mere fred og privatliv, og så hører der jo tit en have med til et hus, og den er der også rigtig mange, der sætter stor pris på. Særligt hvis parterne har børn, der gerne vil ud og lege eller på lune sommeraftener, hvor man kan tænde op i grillen.

Byg selv nyt hus

Det store spørgsmål er, om man vil købe eller bygge selv. Nutidens unge vælger sikkert tit at starte ud med at købe et hus, der allerede er færdigbygget, men faktisk kan der være flere fordele ved at bygge selv. Den klare fordel er selvfølgelig, at alt ting bliver, som du vil have det fra start, og dermed undgår du at bruge de første 15 år af dit liv på at restaurere. Omvendt kan projektet også virke som ens tor mundfuld, som ikke alle orker at gå i gang med. Til det er der bare at sige, at går I med en byg-selv drøm i maven, så findes der i dag folk, der har specialiseret sig i at overtage hele processen – I skal i virkeligheden bare fortælle om jeres ønsker.

Vælger I i stedet at opsøge en mægler, så husk at se jer godt for og lad vær’ med at springe på det første og det bedste tilbud fra en bank. Der kan være mange penge at hente ved lige at gennemtjekke markedet ordentligt.

Læs mere om byg-selv nyt hus her

Klik her for at læse mere hvis i drømmer om nyt hus

One comment on “Nyt hus? Tillykke med valget – hvad enten I køber eller bygger

  1. […] Nyt hus? Tillykke med valget – hvad enten I køber eller bygger […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *