Sæt lighedstegn mellem en plaid og hygge

Aftenhygge er bedre med en plaid (foto cahetu.com)

Aftenhygge er bedre med en plaid (foto cahetu.com)

Det er uden tvivl hyggen, der får danskerne gennem de mørke og kolde vintermåneder. Vi samler os omkring noget hyggeligt, der kan være alt et sjovt spil til en god film. Op med benene og bare læne sig tilbage med en kop dampende varm te i hånden. Det er lige til at leve med regn, sne og blæst, når bare vi ved, at noget hyggeligt venter på os derhjemme. Og noget af det allerhyggeligste, der kan ligge og vente på din hjemkomst er en blød og varm plaid.

Plaiden har gjort et kæmpe come back i de danske hjem, så det ikke længere kun er modmødre, der ligger inde med en sådan sag. Plaiden er nemlig virkelig moderigtig, og den kan fås i snart alle farver og motiver. Det gør den til en hel pyntegenstand i sig selv, og du kan med stolthed hænge plaiden over sofaens armlæn, hvor den helt sikkert vil gøre sig godt. Når du fryser, kan du putte dig i plaiden og lade freden sænke sig over dit hjem.

Byd din gæst en plaid, når der bliver fodkoldt i stuen

Det er så dejligt at have gæster, og når man hygger sig i andres selskab har tiden det med at flyve af sted. Dag bliver til aften, og når aftenkulden begynder at trænge ind i hus eller lejlighed, er det bare frem med plaiden. Det er overskud at kunne tilbyde sin gæst en dejlig plaid, så snakken og morskaben kan fortsætte lidt længere, og når kun det bedste er godt nok, skal det jo være en rigtig kvalitetsplaid, for eksempel i uld, eller et andet materiale, der varmer og spreder en hyggelig stemning.

Dine gæster vil huske din gestus, og det er slet ikke så ringe.

Find en flot plaid her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *