Alle kan få glæde af bordventilation

ventilator kontortingdk

Ventilator til bordet (foto: kontorting.dk)

Vi mennesker bruger meget af vores energi på at arbejde. De fleste lægger mange kræfter i arbejdet, hvis altså de er så heldige at have et arbejde, de kan lide. Eftersom vi bruger så meget tid på arbejde – derhjemme eller på et kontor – er det vigtigt, at vi omgiver os med et behageligt arbejdsmiljø. Hvis ikke du føler dig godt tilpas, der hvor du arbejder, vil du med sikkerhed ikke kunne præstere optimalt. Hvis du konstant bliver forstyrret af eksempelvis larm, kollegaer eller familie, vil du aldrig komme ind i en god arbejdsrytme. Derudover skal du sikre dig, at du har alle de nødvendige arbejdsredskaber lige ved hånden. På den måde skal du ikke hele tiden rejse dig, hvis du mangler en kuglepen, et USB-stik eller lignende. Bordventilation er et redskab, der virkelig sætter prikken over i’et på ethvert (hjemme)kontor.

 

Bordventilation sikrer dig god og frisk luft hele dagen igennem

Hvis du arbejder i et større kontorlokale, ved du sikkert også, at luften hurtigt kan blive tung hen ad eftermiddagen. Når man sidder mange mennesker sammen og koncentrer sig hele dagen, kan der hurtigt blive varmt og lummert. Måske har I ikke mulighed for at åbne en masse vinduer, eller måske ligger kontorlokalerne helt oppe under loftet, hvor der bare hurtigt bliver varmt. Eller også er hverken vinduer eller ventilationssystemer bare nok. Især om sommeren kan der blive rigtig varmt, når mange mennesker samles, og her kan det godt betale sig at investere i en bordventilation.

 

Alle mennesker bør have en bordventilation, der kan rense luften

Også selvom det ikke er sommer, er der mange fordele ved en bordventilation. Den kan nemlig rense og sætte gang i stillestående luft. Frisk luft er som bekendt godt for hjernen, og du vil helt sikkert opleve, at du få lettere ved at koncentrere dig og være produktiv, hvis du indånder frisk luft.

 

Klik her, og find din nye bordventilation

 

Læs også

Engangsservice er et praktisk valg til skovturen

Fotopapir har en stor betydning for menneskets liv af mange grunde

2 comments on “Alle kan få glæde af bordventilation

  1. […] Alle kan få glæde af bordventilation […]

  2. […] Alle kan få glæde af bordventilation […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *