Beskyt dine gulve med et underlag til kontorstole

Et stoleunderlag dæmper lyden (foto: kontorting.dk)

Nå du sidder i mange og lange timer og arbejder foran computeren, er det vigtigt at du sidder godt. Der er mange måder, hvorpå du kan optimere din arbejdsstilling, men en af de store elementer er helt sikkert det, du sidder i. Det er ikke til at komme uden om, at kontorstolen ofte er de bedste og mest behagelige stol for din arbejdsstilling, når du skal sidde mange timer foran computeren. Dog kan hjulene godt være hårde – i sær hvis du har trægulv på kontoret. Sliddet sker, når du sidder på stolen og ruller over gulvet. Det vil slide på gulvet, men også hjulene, som har bedre af en hårdere underlag.

 

Undgå at få ødelagte gulve

En af de billige løsninger er at anskaffe underlag til kontorets kontorstole. Det vil være en god investering for dit gulv of for dig,  så du ikke skal ud og bruge flere tusinde kroner i et nyt gulv, når det er slidt ned eller er blevet grimt. Underlaget er lavet i et kraftigt plastmateriale, der er gode til de steder, hvor der bliver brugt kontorstole med hjul.  Du kan også få forskellige underlag til det, der passer dig. For eksempel til tæpper eller til trægulve. Og underlag med eller uden pigge. Med et underlag vil kontorstolen også kunne rulle frem og tilbage uden problemer.

 

Også god for din arbejdsstilling

Nogle underlag kan godt være for bløde til en kontorstol. Det vil også betyde at din stol vil stå skævt, og dermed vil du også sidde skævt i stolen. Det kan du undgå med et underlag, som vil gøre gulve med træ og tæpper hårde og din stol vil dermed stå rigtigt og nemt rulle. Det kan derfor også betale sig at gå efter underlag af høj kvalitet. De varierer nemlig i størrelser og tykkelser. Med et tæppegulv vil et tykt underlag måske være bedst, og bruger du din kontorstol til at rulle i en større radius en bare rundt ved computeren, kan et stort underlag også være løsningen.

 

Se hvor du køber underlag til kontorstole her

 

Klik videre herind:

Et magnetisk whiteboard er perfekt til at holde overblikket

Undgå ulykker med et tydeligt advarselsskilt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *