Bordpynt kan gøre firmafesten endnu mere festlig

Servietter gør lejligheden lidt mere festlig (foto: kontorting.dk)

I den daglige gang i virksomheden har de fleste en rolle, som de helst ikke må træde ud fra. Det er ofte en meget formel rolle, og samtidig med er tonelejet og måden man taler med hinanden på i virksomheden, også meget formel. Dette er der ikke nødvendigvis noget negativt i, da det er med til at opretholde en seriøs og konkurrencepræget stemning i virksomheden, hvilket kan være med til at sikre gode resultater. Det er dog vigtigt, at man ind i mellem løsner lidt op, hvilket eksempelvis kan gøres til en firmafest.

En firmafest skal have festlig bordpynt

Mange virksomheder sørger for at holde en firmafest hver eneste år, for at kunne vise de ansatte hvor meget man sætter pris på dem. Men lever festen ikke op til de ansattes forventninger, kan det ende med, at festen får den helt modsatte effekt. En måde at sikre en succesfuld firmafest på, er ved at gøre noget ud af den. Man skal altså pynte bordene med flot bordpynt og man skal sørge for god underholdning og lækker mad til de ansatte, så de ikke fortryder at de er taget med til firmafesten.

En firmafest med flot bordpynt letter samarbejdet

Ofte kan man have nogle personer, som man har lidt svært ved at samarbejde med, men dette kan en firmafest rent faktisk hjælpe på. Her kan man nemlig få talt sammen med nogle mennesker, som man måske ikke lige ville tale med til hverdag, og derfor finder man måske ud af, at man slet ikke er så forskellige. Hurtigt vil man nok også opdage, at der kommer en bedre og mere afslappet stemning i kantinen, efter man har holdt en firmafest. Den afslappede stemning sikrer, at medarbejderne har ekstra meget energi til at klare deres respektive arbejdsopgaver.

Find bordpynt til den næste firmafest herinde

 

Læs også:

Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting

Alle kan få glæde af bordventilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *