Brug stofservietter og due til din fest

Servietter gør lejligheden lidt mere festlig (foto: kontorting.dk)

Det er så småt ved at være sæson for konfirmationerne, og til det hører sig også festen, og selvfølgelig borddækning og pynt. Det er forskelligt, hvor meget man lægger i det, men det er ikke til at komme uden om, at det er det der sætter stemningen, og giver gæsterne det første indtryk, når de sætter fødderne i festlokalet.

 

Hold dig til et tema

 

En af fordelene ved selv at stå for festen, er at du selv kan vælge tema – for eksempel din yndlingsfarve – som det gennemgående for festen. Det behøver dog ikke at betyde, at festen bliver til en tema fest – det betyder dog bare at pynt og borddækning følger et bestemt tema. Det kan være at du vil have et natur-tema, din yndlingsfarve eller at alt skal have prikker på. Det er sådan set helt op til dig at vælge. Hvis temaet dog afspejler hvem du er som person, er det 100 gange mere personligt, og noget dine gæster sikkert også vil synes om. Specielt når temaet er 100 procent gennemgående og fuldført, er det beundringsværdigt.

 

Hvad med servietter, dug og alt det andet?

 

Det er muligt at tilpasse pynt og bord til dit tema uden alt for mange midler. Ofte handler det også om at kunne være kreativ og bruge de ting, du har til rådighed, uden at smide en formue efter for eksempel sorte servietter med hvide prikker.

 

Det er ret enkelt, hvis det for eksempel er et farvetema. Så er det blot at købe tingene i den farve, du ønsker. Det kan dog være svære, når det er et bestemt tema, du kører. Det er der dog råd for. Du kan eksempelvis købe hvide duge og servietter, sådan at det er pynten der står ud og udgør teamet. For eksempel hvis det er et natur-tema med blomster.

 

Til en stor fest kan rengøringen godt være irriterende, men papirduge, servietter og plastikbestik er ikke just miljøvenligt, når der bliver brugt meget af det. Derfor kan det være en fordel at købe stofservietter og duge, sådan at du kan genbruge det. Her er det selvfølgelig en fordel at købe det i en neutral farve, så det er nemt at bruge til din næste fest.

 

Se hvor du køber stofservietter, blandt andet, her

 

Læs også:

Læs her hvorfor V6 tyggegummi er en gevinst på kontoret

Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *