Byg en holdbar og funktionel glas altan

Vil du have ny altan? (foto minaltan.dk)

Vil du have ny altan? (foto minaltan.dk)

Når man står over for projektet, at bygge en altan, skal man naturligvis overveje en række ting inden, man går igang. For det første skal man overveje, hvilket slags materiale, man gerne vil bygge sin altan i. Og her findes der mange forskellige muligheder. Der findes alt lige fra stål til glas. Og hver type materiale, har naturligvis også sine fordele og ulemper. Stål er holdbart, hvis man vælger stål som er rustfrit. Men det har også den ulempe, at man kan se ind på ens altan. Man har på den måde ikke særlig meget privatliv, hvis man vælger en altan i stål. Men her vil det så give mening, at overveje hvor henne ens altan skal blive bygget.

 

Skønne udeliv

Hvis den skal bygges ud i mod en gård, betyder det måske ikke så meget, at folk kan se ind. For hvis altanen er peger ud mod gården, så er der i forvejen kun ens naboer som kan se hen på en. Men hvis den skal vende ud mod en vej, kan det være, at man hertil skal overveje et andet slags materiale. Derfor kan det give mening, at overveje hvor henne og hvilken retning ens altan skal være, når man skal vælge materiale til ens altan. Der findes også mange som vælger, at få bygget deres altan i glas. Og glas har naturligvis hertil også sine fordele og ulemper. En af de helt store fordele er, at materialet glas er funktionelt. Det er funktionel på den måde, at det ikke kræver særlig meget vedligeholdelse.

 

En glas altan er funktionel, da den ikke kræver meget vedligeholdelse

Glas kan nemlig ikke rustne og derfor kræver det ikke, at man holder det ved lige. Man skal måske dog en gang imellem vaske altanen. Men dette er op til ens selv og hvor ren man ønsker sin altan. Materialet glas er også yderst holdbart. Og ud over dette, så er det funktionelt i den forstand, at det giver en noget privatliv. Det vil sige, at man kan vælge en type glas som er matteret og på den måde kan man ikke se ind til en. Dette giver en lidt mere privatliv, kontra hvis ens altan er lavet i materialet stål.

 

Se et stort udvalg af glas altan her: www.minaltan.dk

 

Læs også:

Sådan bruger du din altan om vinteren

Byg selv hus, og få det, som du vil have det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *