Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting

konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter foto kontortingdk

Konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter (foto: kontorting.dk)

I dag foregår meget digitalt – især kommunikation. Tænk bare på det utal af mails, du sender og modtager hver evig eneste dag. Og det utal af dokumenter på din computer. Computeren har den fordel, at du relativt nemt kan finde dokumenterne ved at søge på dem. Men de kan til tider også forsvinde. Fysiske papirer er på trods af den digitale udvikling ikke forsvundet ud af arbejdslivet. De håndgribelige papirer er gode, når vi skal vise noget frem.

 

Dokumentmapper giver dig et professionelt udtryk

Det bliver aldrig helt det samme på en computer. Men det kan også være som at finde en nål i en høstak, når man skal finde et dokument fysisk. Den risiko behøver du dog ikke løbe. Med en dokumentmappe får du et arbejdsredskab, som kan hjælpe dig gennem arbejdsdagen. Den holder styr på alle dine vigtige dokumenter, og du kan gøre orden i dem, så du nemt kan finde frem til dem. På den måde får du altså den samme fordel som på computeren – bare på en lidt mere old-school facon. Men old-school er ikke altid en dum ting. I forhold til dokumentmappen får du altså styr på dine ting, hvilket er super praktisk.

 

Hold styr på det vigtigste

Men det kan også være med til at give dig et professionelt udtryk. Det er naturligvis professionelt i sig selv at have styr på sine ting og ikke fumle rundt med hundredevis af papirer. Men en dokumentmappe fås i lækre designs i for eksempel læder, så du også ligner en vaskeægte business kvinde eller mand. Du kan også bruge den til at holde styr på andet end dine papirer. Det kunne være din tablet, smart phone, visitkorts, kuglepenne eller lignende. Ikke nok med at dokumentmappen holder styr på dine ting for dig – og fungerer som et glimrende arbejdsredskab – så kan den også give dig et professionelt udtryk, som kan gavne dig i flere henseender.

Se et stort udvalg af dokumentmapper her.

 

Få mere inspiration:

Etiketter til alle behov – på tide med en refill?

Engangsservice er et praktisk valg til skovturen

2 comments on “Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting

  1. […] Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting […]

  2. […] Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *