En trækælk er perfekt til sjov i sneen

En trækælk holder længere og er helt anderledes (foto: traevarer.dk)

De fleste voksne mennesker har gode barndomsminder fra at lege udendørs. Selvom børn efterhånden har masser af underholdning i form af computere, spillekonsoller og tablets inde i varmen, er det de færreste, der kan modstå udendørslivet, når der ligger sne udenfor. Når der trækkes i flyverdragten og turen går mod kælkebakken, er en trækælk det perfekte valg. Udover at have en vis nostalgisk værdi for de fleste voksne, tilbyder en trækælk en masse fordele, man bare ikke får ved en plastikkælk. Denne type kælk holder nemlig til mange flere kælketure, og er man lidt snild til sløjd, kan man faktisk bygge en selv. Der er dog også masser af grunde til at købe en trækæl, og der er mange gode modeller på markedet, selvom plastikkælken efterhånden er ved at være dominerende i legetøjsbutikkerne.

 

Derfor er en trækælk god til leg i vinterlandskabet

 

Uanset om man er voksen eller barn, kan en kælketur være svær at modstå, når der ligger et godt lagt sne. Det kan dog være svært at finde en god kælk, hvor man kan nyde sneen sammen med ens børn, men her er en trækælk den rigtige løsning. En god trækælk har plads til både børn og voksne, og man kan derfor være med til at give de mindste en sikker og god oplevelse på kælkebakken. Man skal dog være opmærksom på, at man kan få rigtigt meget fart på, når man sidder på en trækælk, der glider meget bedre på det vinterglatte underlag. Det er derfor en god idé at være med mindre børn på kælkebakken, hvis man kun har en trækælk.

 

Holdbar og sikker

Til gengæld giver en trækælk mulighed for masser af fart over fæltet, når børnene er blevet lidt ældre, og det bare ikke kan gå hurtigt nok ned ad den lokale kælkebakke. Laver man det gamle trick med at gnide ens trækælk ind i stearin under mederne, er man sikker på at have den hurtigste trækælk på bakken, og man kan virkelig få fart på.

 

Køb en god trækælk på denne side

 

Få mere inspiration:

Til børneværelset eller til køkkenet – skamler er smarte

Arbejdsborde i alle materialer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *