En vin reol skaber den fuldendte æstetisk oplevelse omkring vine

Vin reol (foto: traevarer.dk)

En vin reol pynter op (foto: traevarer.dk)

En vin reol er det for de fleste vinentusiaster et must have. Er man bare en lille smule entusiastisk omkring vine og design, er der ikke noget bedre end at se sine vine pryde en vin reol. Ikke nok med at vinene i sig selv er flotte at se på, er der også noget over den moderne vin reols design, der er lækkert at have med. En moderne vin reol er nemlig smuk. Især hvis den er lavet af naturlige og lette materialer som for eksempel af træ. Der sker bare noget, når man kombinerer det mørke glas i vinflaskerne med det organiske.

 

Fuldendt æstetisk oplevelse

Det at samle på vine er en gennemgående æstetisk hobby. Det er en hobby, der udleves på smagsløgene. Men det handler faktisk ikke alene om smagsløgene, men også om synssansen. For ikke nok med at vi smager på vinene, ser vi også på dem og bedømmer dem med vores øjne, når vi smager på vinen. At smage vine er altså en gennemgående æstetisk disciplin, fordi den både omfatter syn, smagsløgene og duftesansen. Det hele inkluderes. Derfor giver det også mening at inkludere flaskerne, selve smagens indpakning på en måde, der både er kreativ og flot. I denne inkludering skabes der nemlig et smukt rum fra flaske til dråbe.

 

Nettets udvalg

En vin reol fås i forskellige størrelser og typer. Der findes et stort udvalg af forskellig vin reol på nettet. Her kan man så stille og rolige danne sig et overblik over de forskellige typer og materialer, der stilles til rådighed. Der findes også dækkende beskrivelser af de forskellige vin reol, der kan hjælpe vinentusiasten godt på vej, når der skal findes en vin reol til vinsamlerens hjemlige vinsamling. Samlingen bliver som sagt en smule mere levende, når først samlingen også rammes flot ind.

 

Læs meget mere om vin reol her

 

Få mere inspiration:

En junior seng skal kunne dække og opfylde søvnbehovet

Gør dine børn i strålende humør med de perfekt juniorsenge

One comment on “En vin reol skaber den fuldendte æstetisk oplevelse omkring vine

  1. […] En vin reol skaber den fuldendte æstetisk oplevelse omkring vine […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *