Et magnetisk whiteboard er perfekt til at holde overblikket

Glastavle til kontoret eller hjemmet (foto: kontorting.dk)

Glastavle til kontoret eller hjemmet (foto: kontorting.dk)

I dagligdagen, hvor der er fart på, og man skal have mange bolde i luften, er det rart med en god måde at organisere sig på. Uanset om man har brug for at holde overblikket på arbejdspladsen eller i en børnefamilie, kan et whiteboard være svaret. Vælger man en magnetisk udgave, kan man desuden også bruge det som opslagstavle, hvor alle løse papirer og huskesedler kan sættes på.

 

Et whiteboard holder familiens aftaler på plads

På den måde kan man give alle et grafisk overblik, hvor man hver især kan holde styr på de vigtige ting i livet. I en børnefamilie, hvor der er forskellige rutiner og uventede aftaler, der kan dukke op i hverdagen, er det nødvendigt med en kalender af en art, så man hurtigt kan tjekke sine aftaler. Med et whiteboard med en magnetisk plade kan man som familie nemt og hurtigt opbygge en rutine, hvor man skriver sine faste aftaler op, og hvor man kan holde styr på alt fra fodboldtræning til skolehjemsamtaler og børnefødselsdage. Har børnene en alder, hvor de er begyndt at få pligter rundt om i hjemmet, kan et whiteboard også bruges til at holde styr på, hvem der skal slå græs og vaske op i denne uge.

 

Hold styr på lister og planer

Et whiteboard, tuscher og magneter kan altså virkelig holde sammen på det hele. Man kan med fordel inddele sit whiteboard i ugens syv dage, og så kan hvert medlem af familien få en række, så man kan notere den enkeltes aftaler på sit whiteboard. På den måde kan man erstatte familiens kalender med et whiteboard på en tilgængelig placering i hjemmet. Hvis man synes, at et whiteboard kan se en anelse kedeligt ud, kan man sagtens dekorere det selv. Måske vil børnene have det sjovt med at male ens whiteboard i forskellige farver, og man kan også sætte billeder fast med magneter, så det får et lidt flottere udseende.

 

Find et godt whiteboard på denne side

 

Kig videre her:

Alle kan få glæde af bordventilation

En glastavle kan være med til at holde styr på hverdagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *