Etiketter er praktiske og kan bruges til en del forskelligt

Set dine små ting i system med etiketter (foto kontorting.dk)

Etiketter til kontoret (foto kontorting.dk)

Det er altid en god idé at have orden på sine ting, hvad end det er på sit kontor eller i hjemmet. Måske skal man have markeret indholdet i nogle kasser, eller måske man skal have sat nogle mapper i orden. At være velorganiseret og have styr på sine ting kan spare en for mange timer rendende frem og tilbage for at finde netop den ting, man leder efter. Og heldigvis skal der ikke så meget til, for at få orden i sine ting. Især med etiketter er det nemt at få styr på sine ting og markeret hvad man skal bruge. Etiketter er i alt sin enkelthed super smarte. På den ene side er overfalden sådan, at man kan skrive på den, og på den anden side klistrer den, så man nemt kan sætte etiketten på, der hvor der er brug for det.

Etiketter er ideelle til bordkort eller navneskilte

Mange bruger også etiketter når der skal holdes store fester eller andre måske mere formelle arrangementer, hvor hele eller dele af selskabet ikke kender hinanden og det således er nødvendigt med navneskilte. Etiketterne kan for eksempel sættes direkte på tøjet og kan samtidig let tages af igen.

Etiketter er praktiske og kan bruges til en del forskelligt

Etiketter er også smarte på den måde, at man ofte kan strege det over man har skrevet, hvis etiketten skal bruges til noget andet. Løber man imidlertid tør for plads på etiketten, kan man nemt sætte en ny etiket ovenpå. Således er man fri for at skifte hele det objekt etiketten sidder på ud, man kan i stedet nøjes med en ny etiket.

Hvilket materiale etiketterne laves i varierer. Det er muligt at få slidstærke etiketter der kan sidde fast længe uden at blive slidt af. Det er smart hvis etiketten sidder udendørs eller på anden måde udsættes for vedvarende slitage. Man kan dog også få etiketter der er nemme at tage af igen, såfremt det er ønsket.

 

Køb etiketter hos kontorting

 

Læs også

En glastavle kan være med til at holde styr på hverdagen

Fotopapir i hjemmet er uundværligt, hvis du arbejder hjemmefra

One comment on “Etiketter er praktiske og kan bruges til en del forskelligt

  1. […] Etiketter er praktiske og kan bruges til en del forskelligt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *