Få de bedste oplevelser på de bedste altaner

Hvad er en altan værd? (foto minaltan.d)

Hvad er en altan værd? (foto: minaltan.dk)

På de lækre altaner, du kan finde rundt ved lejlighederne i de forskellige byer, sker der mange ting. De hyggeligt stunder opstår gerne på de sene sommeraftener ude på din altan. Her kan du rigtigt sidde og koble fra efter en lang arbejdsdag, når du endelig har fået fyraften og bare har behov for at komme hjem og få benene op. Med en altan har du altid hurtig og nem adgang til at komme udenfor og nyde den friske luft og lade kroppen optage de gode og sunde D-vitaminer fra solen. Der er naturligvis tidspunkter på de forskellige årstider, hvor det kan være mere optimalt at nyde sin altan, men hvis du eksempelvis har en lukket én af slagsen, ja så kan du jo få gavn af din egen lille balkon hele året rundt.

 

Altaner bidrager med mere plads og råderum til din lejlighed

Alle altaner kan fungere lidt som en ekstra stue, så du føler, at der er lidt mere rum at gøre godt med i den lille lejlighed. På din altan kan du sidde og hygge med dine venner over et spil kort og med et lækkert glas rosévin, eller du kan invitere dine forældre på eftermiddagskaffe ude på altanen, hvor I også lige kan følge med i, hvad der sker nede på gaden eller i gården; alt efter hvilken vej I nu vender.

 

Hvilken type af altaner kan du bedst lide?

Altaner kan laves i flere forskellige størrelser så længe, det følger bygge- og bygningslove, og så findes de også i mange slags materialer, så der er noget, der passer til din smag. Skal det være det stilrene look, eller måske foretrækker du dét, der er lidt mere old fashioned? Altanerne kan imødekomme alle dine behov. Altaner giver dig jo også mulighed for, at du kan få din egen have oppe i højden, da du kan plante både lækre jordbær og sommerplanter, eller måske kunne du tænke dig at gro en lille urtehave, så du har friske råvarer til kartoffelsalaten?

 

Klik her for at se et udvalg af altaner

 

Læs også:

Altaner pris behøver ikke være svimlende

Grønt hus? Har du overvejet et passivhus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *