Gode kvalitets puder giver god kvalitetssøvn

En god pude (foto Dunlopillo.dk)

En god pude (foto Dunlopillo.dk)

Vi bruger næsten en tredjedel af vores liv på at sove. Og det er der en god grund til. Søvn er det tidspunkt, hvor vi slapper af og lader op til den næste dag. Uden en god søvn, så fungerer kroppen ikke og for at få sin søvn, så er det godt med en god pude. Puder er faktisk noget af det, der kan gøre mest for, hvordan du ligger om natten og dermed for, hvor godt du sover. Det hele handler om at slappe af i kroppen, når du sover.

 

Find de puder der gør dig glad

Hvis du lagde dig ned på jorden uden hverken madras, dyne eller hovedpude, ville du sikkert kunne sove, hvis du var træt nok, men det ville blive en afbrudt søvn og du vil ikke føle dig nær så udhvilet, som med en seng, en dyne og en hovedpude. Der er naturligvis forskel på kulturer og det er ganske særligt for den nordiske kultur, at vi har forholdsvis bløde senge med store dyner og dunede hovedpuder. Puden er dog en ting, som rigtig mange kulturer har og det skyldes at puden gør noget meget essentielt for vores krop: Puder aflaster nakken, hvilket er noget af det vigtigste for en god nattesøvn.

 

De puder, der passer til dig, passer ikke nødvendigvis til din familie

Puder, dyner og senge fås i mange udgaver og det er en smagssag, hvad man bedst kan lide. Sørg derfor at have en idé om, hvad du bedst kan lide, inden du køber nye puder. Du må dog ikke nødvendigvis købe de samme puder til dig selv, som du køber til din familie. Det er helt forskelligt, hvilke typer puder, vi bedst sover med. Nogle kan bedst lige bløde, andre store og andre igen hårde og små. Fjer, hårdhed og stof spiller en vigtig rolle.

 

Find et bredt udvalg af puder på www.dunlopillo.dk

 

Kig også:

Få et flottere og smartere køkken med en tallerkenrække

Til børneværelset eller til køkkenet – skamler er smarte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *