Køb seng for at forbedre kvaliteten af din sengekomfort

dunlopillo (foto: dunlopillo.dk)

Dunlopillo er mere end bare en seng (foto: dunlopillo.dk)

Hvem har ikke brug for en god nats søvn? Alle mennesker har brug for søvn, om end du er A menneske eller B menneske, om du sover tungt eller let, og ligegyldig hvordan du foretrækker dine sengeforhold. Søvn har vi brug for, for at kunne fungere optimalt i hverdagen. De fleste kender følelsen af, at have fået for lidt søvn en dag, hvor du skal præstere dit bedste.

 

Køb seng til hjemmet

Det kan sagtens lade sig gøre, at man præsterer sit ypperste en enkelt dag med for lidt søvn, men der er ingen tvivl om, at længere perioder med for lidt søvn, sænker din koncentrationsevne og evne til at præstere markant. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for at indfri sine behov til ens sengekomfort. Vi er forskellige som mennesker, og derfor har vi også forskellige behov, når det gælder sengekomfort. En god tommelfingerregel i første omgang er, at mærke efter når man vågner om morgenen, om man har nogle smerter i kroppen. Hvis du vågner fuldstændig symptomfri og udhvilet hver eneste morgen, har du formentlig de bedste sengeforhold, du kan ønske dig.

 

Tid til en ny seng?

Hvis du vågner om morgenen og har ondt i nakken eller ryggen, eller hvis du blot har svært ved at falde i søvn og sove om natten, er der mange forskellige faktorer, der kan spille ind, som netop har at gøre med din sengekomfort. Det kan være alt lige fra kvaliteten af din seng, hvilken slags dyne og hovedpude du har investeret i, om du har den rigtige temperatur i rummet, når du lægger dig til at sove, om du er meget aktiv, lige inden du går i seng, eller om du har en ordentlig madras. Ved at afprøve om disse ting har indflydelse på din søvn, kan du finde ud af, om du skal investere i nye og bedre ting til at forbedre din komfort.

 

Bliv inspireret her og køb seng via nettet.

 

Se mere:

Sengerammer af god kvalitet er godt for søvnen

Der findes mange gode, behagelige senge, som vil give dig en god nat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *