Læs her hvorfor V6 tyggegummi er en gevinst på kontoret

sæt en stander med tyggegummi i receptionen (foto: kontorting.dk)

Sæt en stander med tyggegummi i receptionen (foto: kontorting.dk)

God ånde er vigtigt for at skabe et godt første håndsindtryk. Når vi møde andre mennesker, så møder vi hinanden med alle vores sanser. Vi hører hinandens stemmer. Vi ser hinanden tøj, højde og drøje. Og vi mødes også af en duft. Alle disse signer bruger vi til at skabe et helt instinktivt billede af, hvem den person vi møder er. Det ligger meget dybt i også, dette første håndsindtryk. Derfor er det vigtigt, at man er bevidst om, hvad man selv kan gøre for at gøre det bedst mulige indtryk.

 

Byd velkommen med maner

Uanset om det er en mulig kunde, du skal mødes med eller om det er en mulig samarbejdspartner, så vil man gerne gøre et godt indtryk. Kommer du lige fra frokost og skal mødes med en mulig kunde, så kan det være skønt lige med stykke tyggegummi på vejen der hen. Husk dog at spytte tyggegummiet ud inden selve mødet, da det ellers kan virke lidt uprofessionelt. Selv om kunden måske ikke umiddelbart tænker over, om din ånde er god, så kan det også bare have stor indflydelse på, hvor tryg du selv føler dig. Hvis man føler, at man lugter af den hvidløg, der var i dressingen på salaten til frokost, kan det tage fokus fra, du i virkeligheden gerne vil koncentrere dig om.

 

Orden på kontoret og indtrykket

Til kontoret kan man få en dispenser, hvor man får et par stykker V6 tyggegummi. Tyggegummiet kan placeres i kontormiljøet, så alle medarbejdere har adgang til det. Alternativt kan man have det som en lille gave i receptionen, så dine kunder også kan nyde godt af tyggegummiservicen. Et stykke V6 kan også hjælpe på tørhed i munden, som nogle vil kunne opleve, når de bliver lidt nervøse. Her kan man lige tage et stykke tyggegummi, så munden også er varmet op til at holde det gode oplæg.

 

Du kan finde et stort udvalg af V6 tyggegummi på kontorting.dk

 

Læs mere:

Engangsservice er et praktisk valg til skovturen

Printerpapir giver mange hjemmelige fornøjelser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *