Læs hvorfor altaner er et lille paradis i lejligheden

Hvad er en altan værd? (foto minaltan.d)

Hvad er en altan værd? (foto minaltan.dk)

Når man bor i en skøn lejlighed på 3. sal inde midt i byen, så er det næsten umuligt at have sin egen have. Til gengæld er det ikke umuligt at få sin egen altan. Og den kan bringe næsten lige så stor lykke som en have. Med en altan får du lys og luft lige uden for døren og så er det kun din. Med en altan slipper du også for det store arbejde, der er forbundet med at passe en have. Alt det kræver, for at kunne nyde sin altan er et par stole og måske et bord og så kan solen ellers bare komme frem.

 

Få alle fordelene ved at være tæt på stuen men stadig udenfor

Det er et lille paradis på jord at kunne sætte sig ud med en kop eftermiddagskaffe og læse en god bog eller blot sidde der og nyde livet lidt. Det handler om at kunne finde disse små åndehuller i en ellers travl hverdag, hvor vi altid skal skynde os videre til næste mål. En gang i mellem skal man også stoppe op og nyde det, der er nu og her. Det kan du gøre på en altan. Altanen skaber ikke kun glæde og gavn udendørs. Når du får en altan, så vil du også opdage, hvor meget den gør for rummene inden for. Der vil komme meget mere lys ind i din lejlighed, når du vælger at få en altan.

 

Plant din egen byhave

Det vindue, der før var der, vil blive skiftet ud med en dør og derfor får du lige pludselig dobbelt så meget lys ind, som du gjorde før. Lys er noget af det, der får et rum til at virke større. Og når man bor i et land som Danmark, hvor solen ikke er fremme hele tiden, så kommer man virkelig til at sætte pris på de solstråler, man kan fange. Desuden får du også meget mere luft ind, når du åbner altandøren. Derfor får du altså ikke kun lys og luft på din altan, men i hele din lejlighed.

 

Er du blevet nysgerrig, så kan du finde et stort udvalg af altaner her

 

Altaner pris behøver ikke være svimlende

Ilt og udsigt til lejligheden med en fransk altan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *