Luk lyset ind i liv og lejlighed med en fransk altan

Hvad er en altan værd? (foto minaltan.d)

Hvad er en altan værd? (foto minaltan.d)

Hvem vil ikke gerne have en altan? En altan er svaret på lys og liv. Ligegyldig om du bor i hus eller lejlighed, så er en altan attraktiv og et kæmpe bonus, når der skal købes eller sælges. En af de meget populære altaner er den franske altan. Den franske altan er et gulv vindue, der kan lukkes ud til gaden, men som er afskåret, så man ikke kan træde ud af vinduet. Man ser typisk franske altaner på første sal eller højere og sjældent på nederste etage, da man her ofte laver den franske altan til en dør ud.

 

Få nemt installeret en fransk altan

Den franske altan giver mange af de samme muligheder som en almindelige altan. Med dens store gulv vindue, lukker den lyset ind i rummet og fordi den franske altan kan åbnes, så giver den en fantastisk mulighed for også at lukke frisk luft ind i lejligheden. Fordi franske altaner ikke er en almindelig altan og derfor ikke kræver en udbygning, så er det nemt at få en fransk altan installeret. Den franske altan kræver sådan set blot, at du vælger, hvor den skal være. Herefter bankes et hul i væggen og et gulvvindue sættes i med et gitter foran.

 

Få dig en byhave i højden

Alt efter smag og behag kan du få en glasplade i stedet for et gitter, nogle synes dette er flottere, andre synes dette giver et ubehag, når vinduet lukkes op. Mange vælger at få installeret flere franske altaner på engang, fordi det er en relativt lille foranstaltning, men gør en stor forskel. Hos Min Altan kan du få din altan installeret. De har et bredt udvalg af franske altaner og kan komme med idéer og forslag til udførelsen. Læs mere om det på www.minaltan.dk.

 

Få mere information:

Mange boliger i Århus har altaner

Byg selv hus, og få det, som du vil have det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *