Med praktiske plastikglas er du fri for mere opvask

Engangsservice gør situationen lidt nemmere (foto: kontorting.dk)

Engangsservice gør situationen lidt nemmere (foto: kontorting.dk)

Hvis du står og måske skal holde en børnefødselsdag, kunne det eventuelt være en ide at sørge for et par smarte, hyggeligt, flotte eller seje plastikglas til dem. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om, om der er noget af værdi, der går i stykker; og så slipper du samtidig også for en ekstrafyldt opvasker, eller at du selv ska vaske det hele op efterfølgende.

 

Plastikglas er bestemt også anvendelige på arbejdspladsen

Anvendelse af plastikglas er også en fordel, hvis du eksempelvis har en virksomhed, hvor der er en vandautomat til både kunder og ansatte; så er det praktisk og belejligt, at der er nogle plastikkrus lige for hånden og i nærheden af automaten. Eller hvis du nu har planer om, at der skal være nogle små smagsprøver på yoghurt eller nogle drikkevarer, så er det da helt ideelt at bruge plastikglas til dette formål, så dem, der smager på det, ikke behøver at vende tilbage med dét, som smagsprøven har været i, hvis de nu gerne vil tulle lidt rundt omkring og se på andet, mens de smager på de spændende og nye varer.

 

Plastikglas findes til alle formål

Der findes ikke kun kedelige, almindelige plastikglas. Nej, det er eksempelvis også muligt at købe vinglas og champagneglas af plastik. Sidstnævnte er jo blandt andet helt oplagte til festen nytårsaften, hvor ingen lige har lyst til at skulle stå med ekstra opvask, og det er også træls at stå op til dagen efter. Eller hvis man nu skal hen på et familiemedlems uddannelsessted og fejre, at vedkommende er færdig med studiet, så er det jo heller ikke lige her, man har lyst til at slæbe på de fine glas, så er det noget hurtigere bare at smide dem ud igen, efter at plastikket har gjort dagens gode gerning.

 

For at finde gode plastikglas, klik her

 

Læs mere:

Alle kan få glæde af bordventilation

Dokumentmapper holder hoved og hale i dine arbejdsting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *