Sådan får du en fin fransk altan i din lejlighed

Fransk altan (foto: minaltan.dk)

Fransk altan (foto: minaltan.dk)

Mange lejlighedsbeboere sukker tit efter at kunne åbne deres hjem mere op og få noget lys og luft ind i stuen eller køkkenet. Det er der heldigvis råd for, hvis man får installeret en fransk altan.

Lidt ekstra hyggeligt

Det er for flere lejligheder ikke altid mulighed for at få sat en traditionel altan op på ens lejligheden. Det kan være, at det strider imod det regelsæt, som der findes i ejerforeningen. Måske er det ikke fysisk nok plads til at sætte en altan op, eller måske er der en tredje grund. En fransk altan er i bund og grund en større åbning i boligens ydrevæg. Der vil typisk sidde en terrassedør i væggen og efter den sidder der et rækværk eller et gelænder, som sørger for at afskærme åbningen. Dette skulle gerne sikre, at ting eller personer ikke er i fare for at ryge ud over altanen.

 

Flere fordele ved en fransk altan

Fordelene ved en fransk altan er blandt andet, at altanen ikke fylder så meget uden for bygningen, hvor den er placeret. Den flugter mere eller mindre med bygningen ydrevæg og tiltrækker dermed ikke specielt meget fokus fra resten af bygningen. Dette kan være en fordel, hvis man bor i en klassisk bygning, hvor man gerne vil bevare de rene linjer og ikke begynder af ændre på bygningens form med almindelige altaner på siden af bygningen. Der er mange, som vælger en fransk altan, fordi den også giver en del mere privatliv, end en almindelig altan. Man kan sidde indendørs i læ, men samtidig udnytte solen og den friske luft. Når man skal have lavet en fransk altan, er der både mulighed for at få den placeret et sted, hvor der i dag bare er ydermur. Man kan også vælge at få placeret altanen et sted, hvor der i forvejen er et vindue, som man så udbygger.

 

Her kan du se mere om fransk altan

 

Klik videre herind:

Byg selv hus, og få det, som du vil have det!

Brug altaner til at nyde livet ekstra

2 comments on “Sådan får du en fin fransk altan i din lejlighed

  1. […] Sådan får du en fin fransk altan i din lejlighed […]

  2. […] Sådan får du en fin fransk altan i din lejlighed […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *