Sådan holder du hygiejnen i top med en opvaskebørste

opvaskebørster er nødvendigt for at holde kontoret pænt foto kontortingdk

Opvaskebørster er nødvendigt for at holde kontoret pænt (foto: kontorting.dk)

Det er essentielt, at holde hygiejnen i top, når det kommer til vores køkken. Det er i køkkenet at vi laver vores mad og derfor er det væsentligt, at holde køkkenet rent og hygiejnisk. Og det er ikke kun selve køkkenet, som skal være hygiejnisk, vi skal nemlig også tænke på hvordan vi tilbereder maden i vores køkken. Eksempelvis skal vi huske på, at vi ikke må bruge det samme skærebræt til, at skære kød med og grøntsager. Hvis vi skal dette, skal vi huske at vaske skærebrættet ordentligt inden vi bruger det til, at snitte grøntsager med.

 

Nemmere når man kan tage lidt ad gangen

Ellers kan vi få nogle bakterier, som ikke er hensigtsmæssige for os. Og dette er da også hovedgrunden til, at vi skal holde vores køkken hygiejnisk. Nemlig for at undgå uhensigtsmæssige bakterier, som kan gøre os syge. Derfor er det essentielt, at vi tænker os om, når det kommer til hygiejne i vores køkken. Når det kommer til, at holde hygiejnen i top i vores køkken, er der også en stor spiller på banen her. Og det er nok en, som de fleste af os kender. Nemlig opvaskebørsten. De fleste af os, har vores opvaskebørste til at ligge i vores køkkenvask. Men dette er rent faktisk ikke hensigtsmæssigt. For nede i vasken er der mange bakterier, da det er her, at vi vasker vores service, hænder og så videre.

 

Hold hygiejnen i top med en opvaskebørste

Derfor er det essentielt, at tage vores opvaskebørste op ad køkkenvasken og stille den et andet sted. Eventuelt i et stativ ved siden af køkkenvasken. For hvis vi lader opvaskebørsten ligge nede i vores køkkenvaske, så rejser bakterierne videre og op på opvaskebørsten. Og dette resulterer i, at opvaskebørsten bliver fyldt med bakterier. Dette er ikke hensigtsmæssigt, når vi så bruger opvaskebørsten til, at gøre ting rene med.

 

Se et stort udvalg af praktiske opvaskebørste her

 

Læs mere herinde:

Etiketter til alle behov – på tide med en refill?

Engangsservice er et praktisk valg til skovturen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *