Undgå ulykker med et tydeligt advarselsskilt

Vær sikker med et advarselsskilt (foto: kontorting.dk)

Vær sikker med et advarselsskilt (foto: kontorting.dk)

Når man skal sørge for at drive en virksomhed, er det altid frustrerende når der sker ulykker med kunder eller ansatte, og det vil ofte kunne komme til at blive en dyr fornøjelse for virksomheden. I mange situationer kan virksomheden faktisk selv sørge for at mindske risikoen for, at der sker sådanne ulykker, men det er alligevel ikke alle der gør det.

 

Et advarselsskilt når der er blevet vasket gulv

En af de situationer, hvor det vil være en ikke bare god ide, men også nødvendig ide, at sætte advarselsskilte op, er når der er blevet vasket gulv. Ofte vil gulvet nemlig blive ekstremt glat og dette er nok ikke noget som eksempelvis kunderne er opmærksomme på. Derfor skal I selv sørge for, at de godt er klar over, at de skal gå lidt mere forsigtigt. Og dette gør I eksempelvis med advarselsskilte. På denne må vil I undgå de ødelæggende og dyre uheld, og I vil slippe for at skulle have en erstatningssag hængende over hovedet.

 

Find den rigtige størrelse advarselsskilte

En ting er at man har styr på at sætte advarselsskilte op. Men hvis ikke sørger for at disse er tydelige, kan det næsten være ligegyldigt om de er der. Derfor er det vigtigt, at I sørger for at købe advarselsskiltene i de helt rigtige størrelser. Er der eksempelvis bare tale om et lille stykke af et gulv, der er blevet vasket og derfor er glat, er det måske ikke nødvendigt med et stort skilt. Men er der tale om et stort stykke, som man gerne skal kunne se fra længere afstand, er det nødvendigt med større skilte. Nogle steder kan det være nødvendigt med flere skilte, så man ikke er i tvivl om, at folk har fået øje på dem. Det er derfor vigtigt, at I ikke går på kompromis med hverken størrelsen eller antallet af advarselsskilte.

Sørg derfor for at sætte et advarselsskilt op, når det er nødvendigt.

 

Læs mere i disse indlæg:

Etiketter er praktiske og kan bruges til en del forskelligt

Alle kan få glæde af bordventilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *